Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen Brussel

WaasSolar is specialist op het gebied van zonnepanelen. Ook in de omgeving van Brussel leggen wij voor zowel particulieren als bedrijven zonnepanelen. Wij verkopen niet alleen zonnepanelen, maar adviseren en betrekken u tijdens het traject van aanschaf en plaatsing van de zonnepanelen. 

Zonnepanelen kopen

Bij WaasSolar kunt u terecht voor de aanschaf van zonnepanelen. Wij verkopen zonnepanelen aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Wij zorgen ervoor dat de investering rendabel wordt en letten hierop bij de plaatsing. De plaatsing gebeurd door een speciaal team van ons die gespecialiseerd is in de plaatsing van zonnepanelen. Hierbij gaat het om vakmanschap, kwaliteit en service. Daarnaast verzorgen wij alle administratieve aanvragen, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Wij verkopen drie verschillende merken zonnepanelen; Sunpower, Sunrise Solartech en Seraphim.

Zonnepanelen reinigen

Wij kunnen u niet alleen voorzien van nieuwe zonnepanelen, wij kunnen ook uw huidige zonnepanelen reinigen. Helaas kan de regen niet al het vuil en stof verwijderen van de zonnepanelen. Hiervoor moeten de zonnepanelen af ten toe gereinigd worden. Voor zowel bedrijven als particulieren is de aanschaf van zonnepanelen een grote investering. Hier wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement uit halen. Wij hebben een hoge afwerkingsgraad en zijn daarom ook in de omgeving van Brussel geliefd voor de reiniging en technische controle voor zonnepanelen Brussel.

Reiniging van zonnepanelen

Technische controle zonnepanelen

Uw zonnepanelen hebben regelmatig een technische controle nodig. Hiermee zorgt u er voor dat u het hoogst mogelijke rendement uit uw zonnepanelen haalt. Wij controleren de technische materialen en de werking van de panelen. WaasSolar voorkomt hiermee defecten in de panelen. 

Technische controle

Zonnepanelen Brussel verhuizen

WaasSolar kan u ook helpen bij het verhuizen van uw zonnepanelen. Het zou namelijk zonde zijn als u deze niet mee kan nemen naar uw volgende woning. Hier wilt u ook genieten van een flinke besparing op uw energierekening.

Zonnepanelen verhuizen

Zonnepanelen Brussel bij WaasSolar

WaasSolar BVBA
Dommelstraat 74, 
B-9250 Waasmunster, 
België

Tel: 052/69.16.52
info@waassolar.be

Contact

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5357

klanten

10!

jaar ervaring

21625

kWp geïnstalleerd vermogen

3870

gezinnen