Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Onze missie & visie

Betere wereld:

Hernieuwbare energie is nodig om de wereld beter te maken. We moeten af van de verslaving aan fossiele brandstoffen, en we kunnen ons leefmilieu behouden door inzet van hernieuwbare energie zoals zonne-energie.

Bovendien zullen we steeds meer elektriciteit nodig hebben. Voor verwarming (bv aandrijving warmtepompen). Voor transport (bv elektrische wagens). Voor toenemende automatisatie en inzet van machines.

Elektriciteit opwekken op een milieuvriendelijke en portefeuillevriendelijke manier wordt dus steeds belangrijker.

Deze visie heeft Chris Poppe, CEO van WaasSolar, consequent doorgetrokken. Privé verbruikt hij uitsluitend hernieuwbare energie, voor woning en transport. Ook in het bedrijf worden nauwelijks nog fossiele brandstoffen gebruikt (jammer genoeg bestaan er nog geen degelijke elektrische bestelwagens).

Betere producten:

WaasSolar maakt het verschil door de hoge kwaliteit van de zonnepanelen, omvormers, batterijen, laadpalen. Het overgrote deel van de zonnepanelen is gefabriceerd door Sunpower. Van oorsprong is dit een Amerikaans bedrijf met decennia ervaring, ondermeer in ruimtemissies voor de NASA. Vandaag is de energiegigant Total er de hoofdaandeelhouder.

Dankzij dit kwaliteitsniveau bieden deze zonnepanelen het hoogste rendement en de langste garantieperiode (25 jaar) . Door een ‘cradle to cradle’ concept halen de panelen bovendien niet alleen de beste opbrengst maar ook de hoogste milieuvriendelijkheid.

Betere service:

Als enige in Vlaanderen is WaasSolar door Sunpower erkend als ‘Elite Dealer’ (de hoogste van drie erkende categorieën).

WaasSolar garandeert een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en een stipte service. Zo komt er steeds een adviseur langs bij de klant voor aankoop. Op die manier kunnen de behoeften van de klant optimaal gekoppeld worden aan de beschikbare mogelijkheden.  Ook de plaatsing verloopt zo veel als mogelijk met eigen vaklui, om kwaliteit bij elke stap te waarborgen.

Service betekent ook onderhoud en reparatie wanneer nodig. Op de zonnepanelen van Sunpower geniet u sowieso van 25 jaar garantie. De kosten na installatie zijn dus uiterst beperkt. WaasSolar biedt de mogelijkheid tot grondige reiniging van uw panelen om de paar jaar, en een monitoring van het rendement van uw panelen.

WaasSolar is vooral actief in Oost- en West-Vlaanderen, en kan vanaf2018 via een tweede vestiging in Antwerpen ook snel klanten in het oosten van België dienen.  

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5357

klanten

10!

jaar ervaring

21625

kWp geïnstalleerd vermogen

3870

gezinnen