SMA

Home » Zonnepanelen » Omvormers » SMA

SMA Omvormers

Profiteer van de energie van de zon met een omvormer van SMA. Deze zet de gelijkstroom van zonnepanelen om tot in het elektriciteitsnet bruikbare wisselstroom. Op deze manier vormt hij het hart van elke PV-installatie.

Als marktleider voor zonne-energie omvormers zet SMA steeds weer de norm: toprendementen van 98% en hoger en nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en het hoogste gebruiksgemak.

Voor elke toepassing hebben wij het juiste apparaat: voor alle typen modules, voor netkoppeling en voeding van stand-alone netwerken, voor kleine huisinstallaties en bedrijfsinstallaties in het megawattbereik.

SUNNY BOY 3000TL-21 / 3600TL-21 / 4000TL-21 / 5000TL-21

sma_sunny_boy_5000TL-21

Universeel inzetbaar door geïntegreerde netbeheerfuncties

De transformatorloze Sunny Boy 3000TL, 3600TL, 4000TL en 5000TL zijn ideale oplossingen voor veeleisende en gedeeltelijk overschaduwde installaties. Als multistringapparaat bieden ze maximale flexibiliteit bij planning en realisatie. De hoge DC-spanning van 750 V geeft een kostenvoordeel door minder parallelle strings. Dankzij de geïntegreerde netbeheerfuncties zijn ze universeel inzetbaar, en leveren ze een grote bijdrage aan de netondersteuning. Bovendien zorgt de nieuwe wandmontage nog eens voor een vereenvoudigde installatie.

Datasheet (PDF)

 

SUNNY BOY 1300TL / 1600TL / 2100TL

sma_sunny_boy_2100TL-21

Klein, maar met een groot rendement

Door de combinatie van een groot ingangsspannings- en ingangsstroombereik is deze Sunny Boy zonder transformator bijzonder geschikt voor aansluiting van nagenoeg alle kristallijne zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Als beproefd instaptoestel bij transformatorloze omvormers presteert hij uitstekend als het gaat om rendement. Door zijn geringe gewicht en robuuste behuizing kan hij zowel binnen als buiten makkelijk gemonteerd worden. Met zijn drie vermogensklassen is het de ideale omvormer voor kleinere PV installaties.

Datasheet (PDF)

 

SUNNY TRIPOWER 8000TL / 10000TL / 12000TL / 15000TL / 17000TL

sma_sunny_boy_STP_800TL-21

De 3-fasige omvormer voor gemakkelijke systeemplanning

De driefasige Sunny Tripower is een stuk vooruitstrevende technologie. Bij het ontwerp van de installatie is hij buitengewoon flexibel dankzij zijn Optiflex-technologie met twee MPP-ingangen en het grote DC-spanningsbereik. Dat maakt hem geschikt voor bijna alle moduleconfiguraties. Hij voldoet bijvoorbeeld aan alle eisen op het gebied van blindvermogenbeschikbaarheid en netondersteuning. Zo neemt hij een betrouwbare plaats in het netwerkbeheer. Het beveiligingsconcept Optiprotect zorgt voor de hoogste inzetbaarheid, met autodidactische stringuitvaldetectie, elektronische stringbeveiliging en een geïntegreerde DC-bliksembeveiliging van het type II.

Datasheet (PDF)

sma_logo_waassolar

 

SUNNY BOY 2500TL - 3000TL SINGLE TRACKER

sma_sunny_boy_2500TLST

Nu ook als rendabele specialist voor kleine, eenvoudige installaties

Geheel de oude. Nieuw is alleen: Sunny Boy TL is nu ook verkrijgbaar met "slechts" één MPP-tracker. Deze biedt in principe alle voordelen van zijn multistring-broers 3000TL, 4000TL en 5000TL: rendabel bedrijf, uiterst moderne technologie en eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft de Sunny Boy Single Tracker nog andere sterke punten. Hij is niet alleen de kostenefficiënte specialist voor kleine, eenvoudige dakinstallaties maar is, dankzij zijn mogelijkheid om blindvermogen te leveren, ook de perfecte aanvulling op bestaande installaties.

Datasheet (PDF)

 

SUNNY BOY 2000HF / 2500HF / 3000HF

SMA_sunnyboy_2000HF 

Excellente opbrengst met transformator-omvormer

Een nieuwe generatie omvormers met galvanische scheiding. Boordevol met de nieuwste SMA-technologie biedt de Sunny Boy HF de hoogste opbrengst voor omvormers met transformator in deze vermogensklasse. Het DC-plugsysteem SUNCLIX, de plug-in generatoraarding (optioneel) en het snel toegankelijke configuratiebereik Quick Module maken de installatie nog gemakkelijker. Vanwege het geringe gewicht geldt dat ook in fysiek opzicht. Het grote ingangsspanningsbereik van 175 tot 700 volt maakt een buitengewoon flexibele installatie-opbouw mogelijk. Bovendien maken het moderne grafische display en de draadloze communicatie via Bluetoothde apparaten bijzonder gebruikersvriendelijk.

Datasheet (PDF)

Advies of offerte?

Bent u geïnteresseerd?Wij adviseren u graag

Vrijblijvend advies

Wij bellen u

Dommelstraat 74 B-9250 Waasmunster052 69 16.52

info@waassolar.be Laat ons u bellen

Wat kan ik besparen

WaasSolar biedt hoge kwaliteit oplossingen energiebesparing

Neem contact op

ADVIES OF OFFERTE?

Wij adviseren u graag over alle aspecten van uw producten.

Wij leveren voor u de beste merken panelen en en onderdelen.

INSTALLATIE & KEURING

Installatie wordt verzorgt door eigen, goed opgeleid personeel met vakkennis

WAT KAN IK BESPAREN

U doet er goed aan uw zonnepanelen regelmatig te reinigen.

Dit voeren wij professioneel en met een speciale installatie voor u uit.

VERHUIZING & SERVICE

Wij zorgen ervoor dat uw bestaandeinstalatie naar uw nieuw adres worden verplaatst en vakkundig opnieuw worden geïnstalleerd.