Monitoringsystemen

Home » Zonnepanelen » Monitoringsystemen

Monitoring Systemen

Met de beslissing voor een PV-installatie kiest u voor een langlopende bron van opbrengsten. Dat betekent dat de installatie altijd soepel moet functioneren.

Onze producten voor installatiebewaking bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden: draadloos of op internet gebaseerd, compact of complex, kort of uitvoerig. Hierbij speelt het geen rol of u de opbrengst van een dakinstallatie van een woonhuis of hun zonne-energie centrale in de openlucht wilt bewaken. Bij ons vindt u voor elke toepassing de passende oplossing.

SUNNY VIEW

sma_sunny_view_waassolar

De residentiële PV installatie - nog nooit zo goed in beeld 

Bekijk uw installatiegegevens nu live en in kleur. De Sunny View biedt meer dan alleen een betrouwbare weergave van de opbrengst van uw PV installatie. Want van het grote, eenvoudig afleesbare 5’’ kleurentouchscreen kan u niet enkel alle belangrijke PV-gegevens aflezen. Hij biedt bovendien nieuws, weerinformatie en sociale netwerkberichten via WLAN. Alle relevante informatie kan desgewenst in een individueel configureerbare diashow worden gepresenteerd. En dat allemaal inclusief een automatische bewaking, want dankzij de Bluetooth® technologie zendt het apparaat in geval van storing een optisch en akoestisch waarschuwingssignaal. De Sunny View kan met maximaal 12 omvormers communiceren.

Datasheet (PDF)

 

SMA Webconnect

sma_webconnect_portal_waassolar

Rechtstreekse Ethernet verbinding met Sunny Portal

Snel en gemakkelijk, de ideale oplossing voor de online bewaking van kleine residentiële PV installaties met maximaal 4 omvormers. Webconnect biedt gratis toegang tot Sunny Portal zonder extra datalogger – gewoon via de bestaande internettoegang en een DSL router. Na de eenvoudige installatie van de interface, die optioneel beschikbaar of reeds in de fabriek geïntegreerd is, gebeurt de Plug & Play inbedrijfstelling. De belangrijkste installatiegegevens kunnen altijd worden opgevraagd en kunnen overzichtelijk worden weergegeven. Bovendien is de firmware van het toestel altijd up to date door de automatische productupdates.

Handleiding (PDF)

Andere types:

Solar-Log™ 500

solarlog_500_waassolar

Monitoring toestel voor uitval- en opbrengstbewaking met tweedelige tekstdisplay en eenvoudig te bedienen folietoetsenbord.

 Eenvoudige installatie

Deze allombekende toestellen kenmerken zich door hun specifieke vorm.
 De kabels zitten allemaal bedekt door de gehele cover. De bediening kan door het folieklavier met tweedelige tekstdisplay -of door de aangesloten PC gebeuren. 
Zoals alle Solar-Logs is ook de Solar-Log500 herstelleronafhankelijk en compatibel met alle gangbare omvormers.

Datasheet (PDF)

 

Solar-Log™ 1000

solarlog_1000_waassolar

Omvangrijke evaluatiefuncties en talrijke uitbreidingsopties maken van de Solar-Log1000 een multitalent voor de veeleisende inzet.

Intuïtive bediening
In het mooie design van de Solar-Log1000 is een groot Touchscreen-Display geïntegreerd. Deze maakt de tabelvormige en grafische evaluatie van de installatiegegevens mogelijk. Perfect voor particulieren en voor grote bedrijven. De bediening gebeurd door het touchscreen of door een PC met eigen webpagina. Een softwareinstallatie is niet vereist.

Datasheet (PDF)

Advies of offerte?

Bent u geïnteresseerd?Wij adviseren u graag

Vrijblijvend advies

Wij bellen u

Dommelstraat 74 B-9250 Waasmunster052 69 16.52

info@waassolar.be Laat ons u bellen

Wat kan ik besparen

WaasSolar biedt hoge kwaliteit oplossingen energiebesparing

Neem contact op

ADVIES OF OFFERTE?

Wij adviseren u graag over alle aspecten van uw producten.

Wij leveren voor u de beste merken panelen en en onderdelen.

INSTALLATIE & KEURING

Installatie wordt verzorgt door eigen, goed opgeleid personeel met vakkennis

WAT KAN IK BESPAREN

U doet er goed aan uw zonnepanelen regelmatig te reinigen.

Dit voeren wij professioneel en met een speciale installatie voor u uit.

VERHUIZING & SERVICE

Wij zorgen ervoor dat uw bestaandeinstalatie naar uw nieuw adres worden verplaatst en vakkundig opnieuw worden geïnstalleerd.