Beoordelingen

"Bedankt!"
Bedankt voor de goede afhandeling van alles. Wij zijn zeer tevreden over de service en begeleiding en zullen niet na laten reclame te maken voor jullie bedrijf.
Fam. Glorieux     09-11-2016
"Complimenten!"
Onze complimenten voor het correcte werk. We hebben geen probleem om jullie in de toekomst aan te bevelen bij kennissen.
Fam. Van den Broecke     09-11-2016
"Laat de zomer maar komen"
Fantastische installatie die jullie bij ons plaatsten! nu een jaar geleden en net iets meer dan 100% opbrengst!!! Laat de zomer maar komen!!!
Fam. Weemaes     09-11-2016
"Bedankt"
Via deze weg willen wij WaasSolar bedankt voor de mooie oplevering van onze PV installatie, nu nog wachten op de zon.
Fam. Verstappen     09-11-2016
"Top!"
Snelle service, alles zéér netjes afgewerkt, echt TOP!
Fam. Heulen     09-11-2016
"Super resultaat"
We halen met gemak de beloofde opbrengst, nogmaals dikke pluim voor de prachtige installatie op ons nieuwe huisje.
Fam. Lijssen     09-11-2016
De plaatsing is zeer vlot , snel en met een minimum aan hinder verlopen.
Alle afspraken werden strikt gerespecteerd.
Heb vooraf nooit kunnen denken dat het zo vlot zou kunnen verlopen, knappe service.
De Laet     18-11-2016
Waassolar zorgde voor een perfecte opvolging vanaf offerte tot eindkeuring. Alles verliep heel vlot en alle vragen werden dezelfde dag nog beantwoord.
Ilse Denolf     02-12-2016
"Top service!"
We zijn allebei zeer tevreden en blij dat we voor Waassolar hebben gekozen en zullen jullie zeker aanprijzen bij iedereen die we kennen.
Ook de plaatsers hebben zeer goed werk geleverd en hebben alles netjes achtergelaten.
Een van de techniekers is gisterenavond nogmaals langskomen, speciaal om nog een beetje uitleg te geven omdat we dinsdag niet thuis waren. Dit zie je zelden.
Stephanie Raaymakers     05-12-2016
Zeer correcte firma. Alles is tot in de puntjes voorbereid. Van de vertegenwoordiger, administratie, dakleggers tot de elektricien. Panelen op 1 dag actief en dat zonder enige overlast.
Een absolute aanrader voor wie nog geen zonnepanelen heeft: het Waassolar Team.
Dhondt-Van Driessche     19-12-2016
"Dank u wel!"
Dank u wel voor de goede opvolging en flexibiliteit met de plaatsing tijdens ons bouwproces. Alles was zeer netjes afgewerkt door de monteurs en ik kreeg een goede uitleg bij indienstname. Ook de administratie was perfect in orde.
Een zeer tevreden klant.
Van de Weyer     21-01-2017
"Uiterst tevreden!"
Na een eerste contact met Joeri waarbij we een gedetailleerde en vakkundige uitleg kregen, was de keuze snel gemaakt. De andere offertes mochten bij het oud papier...

Na een korte besteltijd was het eindelijk zover. De dakwerkers kwamen de panelen plaatsen. Dit op een zeer prachtige manier van plaatsen (alles perfect uitlijnen en niet vlug vlug alles erop). Daags nadien kwam de elctricien dan om alles aan te sluiten. Ook dit werd geheel volgens afspraak en netjes gedaan. Alle kabels worden vakkundig en vooral netjes geplaatst in kabelgoten.

En dan, dan kon het beginnen. Eerste dagen lag de productie niet zo hoog omwille van de regen en bewolking. Maar dan kwam de eerste zonnestralen. Wij vielen achterover! Met 15 panelen van sunpower 327 full black (4905wp) haalden we ondanks en gigantisch rendement. Om een vergelijk te maken, een collega van me die in zee was gegaan met een firma die goedkoper was voor een installatie van 5500wp met 19 panelen produceerde die dag 18kwh. Wij haalden nét geen 23kwh en dit met een lichtere installatie!!!! Hij lijkt alsof onze Sunpower-panelen de zon uitneembaar lucht zuigen!!!

Als ze het mij vragen is er slechts 1 adres. Waassolar. Perfecte service, komen alle afspraken na zoals voorzien, regelen alles voor je en dit alles voor een aanneembare prijs!

Top service mensen, bedankt!!!!!!
Vannevel - Engelen     14-02-2017
"Prijs/kwaliteit zeer goed"
Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing van onze zonnepanelen door jullie firma ! De plaatsing op zich verliep erg vlot en probleemloos. Op één dag was alles klaar en konden we meteen het tellertje zien terug draaien.
We zijn daarbij steeds heel goed per mail geïnformeerd geweest per over alle stappen binnen het plaatsingsproces.
Luc Vandenbroeck     24-02-2017
vriendelijk, correct goede planning ze zorgen voor al het papier werk ( vergunning en keuring) opvolgen tot alles in orde is .
van reusel     13-03-2017
"pv installatie"
in het kort, kan ik vertellen dat alles heel goed is verlopen.
1) de verkoper heeft degelijke kennis van zaken. goede uitleg en duidelijk, zeer vriendelijk en correcte prijs.
2) zeer kwalitatieve materialen met goede garanties
3) plaatsing gebeurd heel professioneel, met oog voor detail. Een grote pluim voor de installateurs!
4) bij vragen of opmerkingen, krijg je altijd snel en duidelijk antwoord.

Een zeer tevreden klant.
Dominique Minne     24-03-2017
"PV-installatie"
Duidelijke uitleg door ervaren, vriendelijke mensen.
Steeds bereikbaar voor meer informatie voor, tijdens en na de installatie.

Degelijke afwerking met kwaliteitsvol materiaal.
Tom Octave     24-03-2017
"zonnepanelen"
zijn zeer tevreden over waassolar,binnen de afgesproken termijn en goede afwerking en goed
overleg en vriendelijk onthaal
ik zou dit iedereen aanbevelen
keppens     31-03-2017
"Zonnepanelen"
Alles werkelijk top!

Al spijt van dat ik mijn dak niet maximaal benut heb en dus 2 panelen heb bijgeplaatst maar dan moet ik blijkbaar een sterkere omvormer nemen.

Misschien een idee voor de verkoper om dit aan te bevelen en dus mee te denken ipv enkel de denkpiste van de klant te volgen. Dus verkoper meer adviseren dan informeren.
De Clercq Jen     04-04-2017
"Zonnepanelen"
Snelle service, proper gewerkt, kon met alle vragen terecht.
Van der heyden André     25-04-2017
"Uitstekende service"
We hebben verschillende leveranciers aangeschreven tijdens onze zoektocht voor het plaatsen van zonnepanelen. Het was van in het begin duidelijk dat Waassolar er met kop en schouders boven uit stak op gebied van professionalisme en service. Dat we een goede keuze gemaakt hebben werd gedurende het volledige proces steeds bevestigd.
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Peter Ingels     12-05-2017
"Super"
Kwaliteit en alles super vlot verlopen. We zijn zeer tevreden.
Truyens     18-05-2017
"prima service en kwaliteit"
duidelijke en correcte info vooraf - perfecte planning en uitvoering - zeer vriendelijke, snelle en kwaliteitsvolle administratieve ondersteuning per mail en telefoon
Wim     05-06-2017
Zeer tevreden: duidelijke afspraken, volledige info, snelle en propere werken, vriendelijke samenwerking.
Extra pluim voor de elektriciteitswerker.
Filip Haentjens     08-06-2017
"Een installatie om U tegen te zeggen"
De samenwerking met dit bedrijf is een voorbeeld van hoe alle bedrijven hun klanten zouden moeten bedienen. Zeer goede, duidelijke en uitgebreide communicatie. Alle informatie klopt, geen valse beloftes. Een uitstekende installatie (alles op één dag), netjes afgewerkt. Een volledige opvolging t.e.m. keuring en melding aan de netbeheerder ... geen zorgen voor de klant dus. Vragen achteraf correct beantwoord. Een topbedrijf !
Reinhart     10-06-2017
"Zeer tevreden"
Na enkele offertes vergeleken te hebben uiteindelijk beslist om zonnepanelen te laten plaatsen via Waassolar.

Van verkoop tot plaatsing is dit erg vlot en correct verlopen.

Ruim voldoende geïnformeerd door vertegenwoordiger Joeri die duidelijk zijn product kent en al de vragen waar ik nog mee zat snel en duidelijk kon beantwoorden.
Ook werden er volgens mij realistische opbrengstwaarden voorgehouden maar dit kan ik pas na een volledig jaar beoordelen.

Na aanvaarden van de offerte is mijn dossier erg goed opgevolgd door het hoofdkantoor en is er ook weer goed gecommuniceerd over het verdere verloop.

Op de vooropgestelde datum zijn de panelen dan geplaatst en ook over de uitvoering van de werken ben ik zeer tevreden.

De factuur kwam overeen met de offerte zonder extra of verborgen kosten.

Alles bij elkaar dus zeer tevreden over Waassolar en kan ik deze firma aanbevelen aan iedereen die overweegt zonnepanelen te plaatsen.
Timmy Boumon     11-06-2017
"Beoordeling"
- ik ben super content over de opvolging en de communicatie betreffende de installatie. Weinig bedrijven die de klant op die manier bij de minste wijziging zo op de hoogte houden. Super!!

- er is één punt dat zwaar door mijn maag gesplitst zit...:
->ik had 3 offertes voor een identieke installatie.
->op de 2 andere was het vermogen van de omvormer duidelijk aangegeven 7kW.
Op de offerte van Waassolor stond geen vermogen vermeld...(!?) Had dit niet opgemerkt... Heb pas op moment van installatie gezien dat de omvormer maar... 6kW was...
Ik merk nu clipping op vanaf 11:00 tot 15:00 ...
Men had dit duidelijk moeten aangeven(!) in de offerte en de keuze aan de klant(!) moeten laten of hij een 6 of 7kW omvormer wenste... Indien mogelijk liet ik hem onmiddellijk inruilen...

Spijtig dat dit voor mij een negatief gevoel nalaat na een uitstekende voorbereiding en super opvolging + nazorg van onze installatie.

mvg,
Peter
Peter Bolckmans     14-06-2017
"Waassolar"
Alles prima in orde zoals afgesproken .Goede feedback ,echt top.
De Pauw Johan     19-06-2017
"Aline deckers"
zeer goede opvolging !
zeer tevreden !

bedankt!
Aline     19-06-2017
"Zeer tevreden"
Perfect uitgevoerde werken vlotte en snelle afhandeling zowel voor het plaatsen als administratie van de installatie .
Echt een aanrader TOP team
Voor mij een *****
Alois
Cocquyt Alois     20-06-2017
"correct en duidelijk"
- Vanaf offerte-fase een duidelijke en correcte weergave van informatie.
- Correcte prijs
- Correcte planning
- Snelle en correcte plaatsing op de werf
- Duidelijke en correcte administratieve afhandeling
Boes - Verhulst     22-06-2017
Schrijf zelf een review