Over WaasSolar

Home » Over WaasSolar

Bedrijfsvoorstelling

Beste klant, hieronder kan u onze missie, doelstellingen, historiek en toekomst terugvinden.

Missie

Als Waaslandse onderneming werkt WaasSolar nv mee aan de uitbouw van een groener energiebeleid.  
Het belang van energie en de daarbij horende kosten vormen een belangrijk maatschappelijk aspect en vormde het uitgangspunt voor de oprichting van deze onderneming. 
WaasSolar biedt als installateur aan zijn klanten “Groene stroom”  via zonnepaneelinstallaties. 
Het energiebeleid wordt verder getrokken en bijkomende alternatieven die het groene imago van de onderneming bevorderen en uitdragen naar haar klanten worden getest voor verkoop...

Doelstellingen

Economische doelstelling:

WaasSolar vn heeft een stabiele en wel onderbouwde ondernemingsstructuur die op dynamische wijze bijgestuurd wordt om de economische groei  van de onderneming  te ondersteunen. 
De groeicurve waar WaasSolar nv op kan terugblikken gaat zij onderbouwen en doortrekken naar de toekomst toe.

Sociale doelstelling:

Welzijn op het werk vormt de laatste tijd meer en meer een issue binnen onze onderneming. Wat leeft er bij het personeel? Door het inlassen van take5 momenten, toolboxmeetings, overlegmomenten én een nauwe opvolging vanuit preventie en human resources verzorgen wij een structuur waarbinnen iedereen zich als individu gewaardeerd voelt én toch deel uitmaakt van het groter geheel.

Maatschappelijke doelstelling:

WaasSolar verzorgt als groene onderneming groene stroom voor zowel gezinnen alsook kleine tot middelgrote ondernemingen. Met een sluitend afvalbeleid doen wij dit zonder druk op de maatschappij te leggen. 
Door de stabiele groei ontpopt WaasSolar zich tot een betrouwbare werkgever.

Historiek en Toekomst

Eind 2007 is de onderneming van start gegaan met de huidige werkzaamheden. Heel bescheiden en kleinschalig is aanvang 2009 de duik in de groene zee van Zonne energie genomen.  Met meewerkende zaakvoerders en een tweetal personen is destijds de start genomen. Na verloop van tijd is er een kleine groei vastgesteld. In de loop van 2009 werd al snel duidelijk dat er een verschuiving diende te gebeuren binnen de organisatie en zijn we ons anders beginnen organiseren.

2010 vormde een spectaculair jaar met een enorme groei binnen WaasSolar nv. Een enorm toegenomen verkoop weerspiegelde zich in het personeelsbestand. Het aantal plaatsers en elektriciens nam andere proporties aan en WaasSolar stond op de kaart!

Verkoop blijft toenemen en met een hoge afwerkingsgraad  onderscheidt WaasSolar nv zich van de concurrentie. In 2011 is de grootorde van de voorbije groeiperiode duidelijk geworden en grijpen de zaakvoerders in. Een volledig nieuw beleid wordt uitgewerkt om de onderneming van al te veel groeipijnen te vrijwaren. De kaap van 20 werknemers werd bereikt en een nieuwe office manager / Preventieadviseur versterkt de troepen. Controle, opvolging en organisatie worden nu volop uitgewerkt.

Daarnaast komen nog de alternatieve -en nieuwe marktsegmenten aan bod die de onderneming zal aansnijden, die op zich dan weer een groei in het personeelsbestand zullen teweegbrengen.

Advies of offerte?

Bent u geïnteresseerd?Wij adviseren u graag

Vrijblijvend advies

Wij bellen u

Dommelstraat 74 B-9250 Waasmunster052 69 16.52

info@waassolar.be Laat ons u bellen

Wat kan ik besparen

WaasSolar biedt hoge kwaliteit oplossingen energiebesparing

Neem contact op

ADVIES OF OFFERTE?

Wij adviseren u graag over alle aspecten van uw producten.

Wij leveren voor u de beste merken panelen en en onderdelen.

INSTALLATIE & KEURING

Installatie wordt verzorgt door eigen, goed opgeleid personeel met vakkennis

WAT KAN IK BESPAREN

U doet er goed aan uw zonnepanelen regelmatig te reinigen.

Dit voeren wij professioneel en met een speciale installatie voor u uit.

VERHUIZING & SERVICE

Wij zorgen ervoor dat uw bestaandeinstalatie naar uw nieuw adres worden verplaatst en vakkundig opnieuw worden geïnstalleerd.